ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم

اعلام نظر نهایی درباره برگزاری کنکور های سراسری

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان این‌‌که هرگونه تصمیم جدید در رابطه با آزمون‌‌ها بعد از تصویب ستاد ملی کرونا اعلام می شود، گفت: نظر نهایی به‌زودی اعلام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۲۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 12
کد خبر: ۵۰۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر علی اکبر حقدوست، معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان این که موضوع کنکور و امتحانات کشوری موضوعی چند وجهی است که باید تمامی زوایای آن به دقت ارزیابی شود و به سادگی نمی‌‌توان در این مورد تصمیم‌‌گیری کرد، اظهار کرد: بحث سلامت داوطلبین و مجریان برگزاری بسیار مهم است و باید حتما به دقت مدنظر باشد؛ در عین حال آرامش جامعه و توجه به مطالبات عموم مردم نیز در کنار بحث‌‌های تکنیکال اهمیت دارد.

 

وی افزود: بر اساس بحث‌‌های گسترده و سناریوهای مختلف قابل تصور، لازم است با تفاهم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین سازمان سنجش کشور تصمیم‌‌گیری نهایی انجام شود و قطعا به محض نهایی شدن این تصمیمات، اطلاع‌‌رسانی خواهد شد تا مردم عزیز و داوطلبان محترم در کوتاه ترین زمان ممکن در جریان موضوع قرار گیرند.

 

حق دوست یادآور شد: صحبت‌‌هایی که تاکنون انجام شده بیشتر بحث‌‌های فنی و تحلیل‌‌های فردی است و جمع‌‌بندی نهایی بر اساس پیشنهادات کارشناسی توسط سخنگویان رسمی اعلام خواهد شد.

 

وی با تاکید بر این که هرگونه تصمیم جدید در رابطه با آزمون‌‌ها بعد از تصویب ستاد ملی کرونا اعلام خواهد شد، گفت: تنها چیزی که در حال حاضر می‌‌توان اعلام کرد این است که نقطه نظرات کارشناسی، رصد نظرات داوطلبان، توجه به سلامت مردم و نهایتا بحث‌‌های فنی به صورت مبسوط در حال انجام است و به زودی نظر نهایی اعلام خواهد شد.

ارسال نظر